Comunicat de presă: Comunitatea Elevilor Politeisti salută demersul Colegiului Național Școala Centrală pentru educarea corectă a elevilor

Comunitatea Elevilor Politeisti a THE NEW PAGAN DAWN a urmărit cu atenție evenimentele care au dus la protestul organizat de Alianța Părinților din România în fața Colegiului Național Școala Centrală. Ne exprimăm îngrijorarea față de situația creată și susținem nevoia de educație în rândul comunității.

Este important să se țină cont de diversitatea și libertatea de exprimare, dar în același timp trebuie să existe un cadru adecvat pentru a evita orice formă de discriminare sau intoleranță. În acest sens, salutăm demersul Colegiului Național Școala Centrală pentru a educa elevii într-un mod corect și echilibrat, fără a promova nicio orientare sexuală în mod explicit sau a se face discriminare.

Ne exprimăm speranța că această situație va fi rezolvată în cel mai scurt timp și că elevii vor beneficia de o educație adecvată, în conformitate cu valorile și principiile de egalitate și respect pentru diversitate.

Comunitatea Elevilor Politeisti a THE NEW PAGAN DAWN își reafirmă angajamentul față de promovarea toleranței și respectului pentru toate persoanele, indiferent de orientarea lor sexuală sau de altă natură. Suntem pregătiți să colaborăm cu toate părțile implicate pentru a găsi soluții adecvate în vederea îmbunătățirii calității educației în România.

Cu stimă,
Comunitatea Elevilor Politeisti – CEP a The New Pagan Dawn – Tnpd