12 ore: Apel de proiect ERASMUS pe Jurnalism

Apel cu inscriere in maxim 12 ore de la apel. Se va trimite numele, mailul, telefonul si motivatia persoanei pe mail la [email protected] si completa inregistrarea dupa ce primiti raspunsul cu link-ul de inregistrare.

🔥 Curs de formare Erasmus + în Spania

📹 Subiect: filmare video, ediție și Știri false

📅 Date: 27 iulie – 1 august

🏝️ Unde: Insula Saint Simon (Galicia, Spania)

🎓 Obiective

Scopul principal al proiectului este de a-i învăța pe lucrătorii de tineret cum să filmeze, să editeze și să distribuie videoclipuri online. Dorim să împuternicim lucrătorii de tineret și liderii de tineret cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru ca aceștia să colaboreze cu tinerii în realizarea de conținut video online care să poarte mesaje sociale puternice și care, în unele cazuri, pot duce la schimbări sociale semnificative în cadrul unui local, regional , comunitate națională sau internațională.

Un accent deosebit al programului nostru va fi pus pe lucrul cu lucrătorii de tineret în dezvoltarea modalităților de încurajare a tinerilor să lucreze la proiecte video online care promovează echitatea, coeziunea socială și cetățenia activă, precum și alte valori europene. Un obiectiv secundar al proiectului este de a ajuta lucrătorii de tineret să înțeleagă peisajul media și, în special, modul în care tinerii interacționează cu formele moderne de tehnologie și unele aspecte negative legate de mass-media, inclusiv fenomenele și mecanismele „știrilor false”.

🙋‍♀️ 🙋‍♂️ Profilul participanților

– Vârsta în principal 18/35

– Lucrători de tineret, tineri, lideri, activiști

– Capabil să lucrez în limba engleză

– Dorind să împărtășească noile cunoștințe cu membrii organizației sale odată ce se întoarce, acționează ca multiplicatori

– Cursanți activi.

– Disponibil pe toată durata cursului și gata să-și împărtășească experiența și cunoștințele

– Motivat să ia parte activă la toate etapele cursului de formare

– Venind din Franța, România, Croația, Bulgaria, Italia, Spania, Suedia, Finlanda, Grecia, Polonia, Portugalia.

🤑 Costuri acoperite

Pensiunea și cazarea vor fi acoperite de organizația gazdă. Costurile de călătorie vor fi rambursate pentru cel mai ieftin și direct mod de transport și numai cu condiția ca participantul să ia parte la întregul proiect. Costurile de călătorie vor fi rambursate până la o anumită sumă conform regulilor Erasmus +.

💶 Taxa de participare la proiect

40 Euro (se deduce din costurile de călătorie), inclusiv autobuz de transfer pentru a ajunge la insula San Simon și o asigurare.

⏰ Termen limită: 02/07/2021 – 12.00h